DFC wint vijfde oefenduel*Oguz Sener maakt winnende goal tegen SC Emma: 1-0

19 augustus 2009 1459x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint vijfde oefenduel*Oguz Sener maakt winnende goal tegen SC Emma: 1-0

De vriendschappelijke wedstrijd van DFC, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, tegen SC Emma (zo) is dinsdagavond in een 1-0 overwinning geëindigd voor het Dordtse rood-en-wit.

Het was Oguz Sener, die in de tweede helft als invaller de winnende treffer aantekende. De nieuwe aanwinst van DFC was ook dicht bij de 2-0, maar verzuimde een door scheidsrechter Jacques Valk toegekende strafschop te benutten.

Het was DFC´s vijfde oefenduel in tien dagen. De formatie van de nieuwe trainer Paul Koster gaat zich nu voorbereiden op het KNVB-bekertoernooi waarvan komende zaterdag de groepsfase begint.
 
Met de overwinning was DFC zondermeer spekkoper, want SC Emma deed niet of nauwelijks onder voor de thuisclub. De betere kansen waren zelfs voor de bezoekers, maar Mehmet Tokul bevestigde in het doel eens te meer te kunnen uitgroeien tot een vaste waarde bij DFC. In de eerste helft waren de kansen op één hand te tellen. De meest serieuze was voor Ibo Karasahin voor de thuisclub, maar hij faalde in de afwerking.
 
Het was met de basisopstelling van vorig seizoen in gedachte voor het eerst dat DFC in de oefenperiode vrijwel compleet opereerde. Alleen centrumverdediger Marco van Woerkom vanwege een blessure en de topscorer van vorig seizoen Sadik Karasahin ontbraken in de basis. SC Emma was echter ook vrijwel compleet, zodat de beide kampioenen van vorig seizoen als promovendi naar de derde klasse van het amateurvoetbal de kwaliteiten aardig konden aftasten. (Verslag PdeR)
 
Basisopstelling DFC: Mehmet Tokul; Mark Jongeneel, Marcel van Nes, Aike Janssen; Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Erik Vos, Marvin Hooplot; Maarten Zilverschoon, Davut Sahan, Ibo Karasahin.

 
*Zaterdag krijgt DFC – Emma een reprise. DFC begint aan de groepsfase van het toernooi om de KNVB-districtsbeker uit bij SC Emma (zo). Dat treffen begint om 14.00 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com