DFC met Wim Verzijl en Merijn van Groesen vandaag ruim present in lokale pers

13 augustus 2009 1779x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC met Wim Verzijl en Merijn van Groesen vandaag ruim present in lokale pers

DFC bereikte vandaag  weer enkele malen ferm de lokale pers. De sportredactie van AD De Dordtenaar interviewde selectiespeler Merijn van Groesen voor de serie De Aftrap waarin dagelijks aan de hand van vraaggesprekken amateurspelers wordt gevraagd naar hoe hun club in het nieuwe seizoen zal presteren.

De Stem van Dordt richtte vrijwel de gehele voorpagina in voor DFC´s beschermheer Wim Verzijl. Die werd vorige week 90 jaar en kreeg afgelopen zondag bij DFC een even ongekend als bijzonder verjaarsfeestje aangeboden.  De Stem van Dordt zet ferm de schijnwerper op die door de besturen van DFC en Oud-DFC geregelde bijeenkomst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com