DFC begint oefencampagne met verlies tegen combinatieteam De Zwerver

12 augustus 2009 736x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC begint oefencampagne met verlies tegen combinatieteam De Zwerver

Na vier trainingssessies begon DFC zaterdag aan de oefencampagne voor het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd in Kinderdijk tegen een combinatieteam van zaterdagtweedeklasser De Zwerver.

DFC verloor met 5-2 na een 3-1 ruststand. De ploeg van de nieuwe trainer Paul Koster nam wel de leiding via Merijn van Groesen (0-1). Het tweede DFC-doelpunt kwam na rust op naam van Robbie Korn. Het oefenduel in Kinderdijk vond onder warme omstandigheden plaats op het fraaie kunstgras van De Zwerver.

Vanzelfsprekend gebruikten beide trainers het duel om met veel wissels zich een eerste beeld te vormen over de beste basisopstelling bij het begin van de nieuwe competitie. Die start pas op 5 september zodat ze nog enkele weken hebben om tot een uitgebalanceerd oordeel te komen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com