Clubnieuws verschijnt deze week met o.m. vooruitblik nieuwe competitie

24 augustus 2009 588x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws verschijnt deze week met o.m. vooruitblik nieuwe competitie

De jongste uitgave van het Clubnieuws DFC is van de pers gerold. Leden en sympathisanten krijgen het deze week per reguliere post thuisbezorgd.

Vanzelfsprekend staat het DFC-magazine ook in het teken van de nieuwe competitie die op 5 september officieel start. De nieuwe hoofdtrainer Paul Koster  is al even enthousiast als de spelers. ´Er moet iets moois van te maken zijn´, stelt Koster in het Clubnieuws. Ook columnist Ernst de Pee en dichter Kees Klok richten zich ieder op eigen wijze op het nieuwe voetbalseizoen.
 
Verder besteedt het Clubnieuws een volle pagina aandacht aan DFC´s beschermheer Wim Verzijl, die onlangs 90 jaar werd en een bijzonder verjaarsfeestje kreeg aangeboden. Ook wordt terecht nog even stilgestaan bij de (na)viering het fraaie kampioenschap dat DFC 1 vorig seizoen binnenhaalde.
 
De zogeheten Najaarsuitgave is het laatste Clubnieuws onder eindredactie van Fred van Dongen (62), die na vier jaar de tijd rijp acht om het stokje aan anderen over te dragen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com