Cadeaubon namens de selectie voor de jonge ouders Michael & Simone

24 augustus 2009 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cadeaubon namens de selectie voor de jonge ouders Michael & Simone

Een beetje laat maar niet minder spontaan bezochten de leiders Cees van Woerkom en Ton Lucas van DFC 1 onlangs de jonge ouders Michael en Simone Peters en natuurlijk hun tien weken oude dochter Amber.

Michael maakte de voorbije seizoenen evenals zijn jongere broer Danny als keeper deel uit van de DFC-selectie. Door een blessure moet hij al geruime tijd genoegen nemen met een plek langs de kant van het veld. Niettemin is hij met Simone én zijn ouders vrijwel altijd aanwezig als DFC 1 speelt. Een trouwe fan van het eerste dus.
 
Alle reden voor Cees & Ton om even op verlate kraamvisite te gaan. Cees van Woerkom:  ,,Ton en ik zijn door vakanties iets later dan gebruikelijk bij Mike en Simone en de 10 weken oude Amber op kraamvisite geweest namens de 1ste selectie. We hebben een cadeaubon van Prénatal gegeven aan de ouders´´.
 
Eerder ging DFC´s carnavalsgilde Nar Veure met een kleine delegatie op kraamvisite. Vader Michael is evenals opa Gerard en oom Danny lid van de Raad van Elf.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com