BEKER (3): Trainer Paul Koster zeer content over mentale veerkracht ploeg

23 augustus 2009 853x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (3): Trainer Paul Koster zeer content over mentale veerkracht ploeg

De nieuwe trainer van DFC, Paul Koster, was uiterst tevreden met de 4-2 zege bij SC Emma. ,,We hebben bijzonder veel veerkracht getoond na de 2-0 achterstand. Je ziet dat de groep langzamerhand naar elkaar toegroeit."

Complimenten waren er ook aan het adres van Danny Peters. De doelman van DFC was door een knieblessure gedwongen te stoppen met voetballen. Door de afwezigheid van onder andere de nieuwkomer Mehmet Tokul stond hij echter opnieuw onder de lat. ,,In noodsituaties kunnen ze natuurlijk altijd een beroep op mij doen. Al zit ik nu wel bij de A1”, aldus Peters. Hij keepte zaterdagmiddag tegen SC Emma met verve.

Zoals Paul Koster ook zijn gehele team van een compliment voorzag. ,,Alles wordt goed opgepakt. En wij maken steeds meer goede stapjes in de organisatie", aldus de trainer.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com