BEKER (2): Roodwitte gelijkmaker Michel Schwarz mokerslag voor SC Emma

23 augustus 2009 1897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (2): Roodwitte gelijkmaker Michel Schwarz mokerslag voor SC Emma

De eerste serieuze wedstrijd van het seizoen heeft DFC een overwinning opgeleverd. Het bekerduel bij  naaste buur SC Emma (zo) eindigde in een 2-4 score voor de oudste club van Dordt.

De ontmoeting tegen SC Emma was een wedstrijd met wisselende kansen, meldt onze verslaggever Peter de Roo.  Eerst was de overhand aan de bezoekers, in het tweede deel van de eerste helft aan de thuisclub. Vlak voor rust leidde dat, al of niet buitenspel, tot de openingstreffer van Xander Vos.
 
Na de hervatting leek SC Emma de wedstrijd definitief te beslissen door een doelpunt van Leroy Rodriguez. Maar de 2-1 van Robin Ramesar nauwelijks drie minuten later brak het bekerduel opnieuw open. Zeker toen invaller Michel Schwarz DFC naar een 2-2 gelijke stand tilde.
 
Het was meteen de bekende mokerslag voor SC Emma, dat  in volledige bezetting inclusief sterspeler Richard Smaal vervolgens in het gehele verhaal nauwelijks meer voorkwam. Mede debet hieraan was DFC-doelman Danny Peters, die vooral in de eerste helft enkele voortreffelijke reddingen verrichtte. Zodoende kon in de slotfase van het bekerduel door doelpunten van de uitstekend ingevallen Oguz Sener en Michel Schwarz door DFC een 2-4 overwinning worden behaald.
 
SC Emma (zo)-DFC 2-4 (1-0). – 44. Xander Vos 1-0, 71. Leroy Rodriguez 2-0, 74. Robin Ramesar 2-1, 75. Michel Schwarz 2-2, 79. Oguz Sener 2-3, 90+4 Michel Schwarz 2-4.
 
Opstelling DFC: Danny Peters; Dennis Raaymakers, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Davey  Bommel; Merijn van Groesen (46. Robin Ramesar), Erik Vos, Marvin Hooplot, Maarten Zilverschoon (62. Michel Schwarz); Ibo Karasahin, Sadik Karasahin (46. Oguz Sener). Wissel niet ingebracht: Thomas van Brakel.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com