BEKER (2): EBOH beslist derby in laatste vijf minuten eerste helft

29 augustus 2009 1865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (2): EBOH beslist derby in laatste vijf minuten eerste helft

Het bekertoernooi in het amateurvoetbal is voor DFC verleden tijd. Na de overwinning op SC Emma en het gelijkspel tegen De Zwerver sneuvelden de Dordtenaren tegen het zondagteam van EBOH. De stadgenoot zegevierde met liefst 1-4.

Op de overwinning viel niets af te dingen. De bezoekers waren zondermeer de betere ploeg. Alleen in de beginfase kon DFC enige kansjes creëren. Een vrije trap van Marvin Hooplot kende echter geen succesvol vervolg in de afronding van Oguz Sener. Nog voor rust opende EBOH de score. Badder Amraoui was de schutter. De 0-2 van Melvin Boer gooide nauwelijks twee minuten later de wedstrijd volledig op slot.
 
Voor DFC was het wachten op betere tijden, maar na de tweede gele kaart, van invaller Ibo Karasahin, was het in de tweede helft over en uit. Badder Amraoui en Melvin Boer zorgden in de tweede helft voor de veilige marge voordat Oguz Sener voor DFC nog niets kon terugdoen: 1-4. (Verslag Peter de Roo)   
 
DFC – EBOH (zo) 1-4 (0-2) – 42. Badder Amraoui 0-1, 44. Melvin Boer 0-2, 60. Badder Amraoui 0-3, 75. Melvin Boer 0-4, 83. Oguz Sener 1-4. 
Opstelling DFC: Mehmet Tokul; Dennis Raaymakers, Thomas van Brakel, Mark Jongeneel, Davey Bommel; Erik Vos (53. Merijn van Groesen), Robin Ramesar, Marvin Hooplot, Michel Schwarz (60. Davut Sahan); Coskun Altintas (46. Ibo Karasahin), Oguz Sener.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com