BEKER (1): DFC verliest derby van EBOH (1-4) en ziet De Zwerver poule winnen

29 augustus 2009 1214x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (1): DFC verliest derby van EBOH (1-4) en ziet De Zwerver poule winnen

Het is DFC niet gelukt zich te kwalificeren voor de eerste hoofdronde van het toernooi om de KNVB-districtsbeker. De laatste wedstrijd in de groepsfase werd vanavond met 1-4 verloren van stadgenoot EBOH, dat tweede klas zondag speelt.

De andere (zaterdag)tweedeklasser in de poule, De Zwerver, deelde eerder op de dag thuis de punten tegen SC Emma (zaterdag). Het werd 1-1. Het ene punt bleek voor de Kinderdijkers voldoende om DFC van de koppositie te verdrijven en zelf poulewinnaar te worden.

DFC dat een klas lager acteert dan de gasten van de Schenkeldijk, was tegen EBOH voortdurend de onderliggende partij. Bij rust stond de formatie van trainer Paul Koster al achter met 0-2 door goals van Badder Amraoui en Melvin Boer. Dit tweetal wist na de hervatting opnieuw te scoren waardoor de wedstrijd als halverwege het tweede bedrijf beslist was: 0-4. Oguz Sener redde de bekende eer voor DFC: 1-4.
 
*Uitslagen laatste groepsronde van vandaag: DFC – EBOH 1-4 en De Zwerver – SC Emma 1-1.
*Eindstand: 1 De Zwerver 3-5 (+1), 2 EBOH 3-4 (+2), 3 DFC 3-4 (-1),  4 SC Emma (zo) 3-1 (-2).
*De Zwerver kwalificeert zich voor de eerste (knock-out) hoofdronde.
*Eerder uitslagen poule: SC Emma – DFC 2-4, De Zwerver – EBOH 1-0, DFC – De Zwerver 1-1 en EBOH – SC Emma 3-3.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com