90 JAAR (2): Vele prominenten op verjaardag van beschermheer Wim Verzijl

9 augustus 2009 1729x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 90 JAAR (2): Vele prominenten op verjaardag van beschermheer Wim Verzijl

Vele prominenten waren vandaag op de accommodatie van DFC op het verjaardagsfeest van beschermheer Wim Verzijl. Op vrijdag 7 augustus bereikte hij de imposante leeftijd van 90 jaar. De voormalige sterspeler, en laatste internationaal van DFC, Jan Klijnjan was onder andere aanwezig. En wat te denken van oud-scheidsrechter Frans Derks.

In totaal waren er zo’n honderd notabelen, die de man die DFC groot maakte met zijn verjaardag feliciteerden. Koos Schaap, Leo van Bruggen, Jan van Dam, Piet Punt allemaal oud-spelers. Voormalige voorzitters zoals Gerard Nederlof, Dick Groenewoudt, Jan van der Straaten, Jack Bakker en Ad van Dongen. Natuurlijk ook bondsofficial en voormalig DFC-bestuurslid Gerard Bouwer en FC Dordrecht-preses en DFC-lid Ad Heijsman. Ze waren er allemaal op initiatief van de vereniging Oud-DFC en het huidige DFC-bestuur.
 
Binnenkort bereikt beschermheer Wim Verzijl het 75-jarige lidmaatschap van DFC. September volgend jaar. Of dat opnieuw wordt gevierd liet voorzitter Ger Hüsen in het midden. In elk geval is Wim Verzijl de DFC’er der DFC’ers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com