Nieuwe trainer Paul Koster tekent voor twee jaar bij DFC

7 juli 2009 774x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe trainer Paul Koster tekent voor twee jaar bij DFC

DFC´s nieuwe trainer Paul Koster heeft dinsdagavond in de bestuurskamer zijn contract ondertekend. Het verbindt hem voor 2 jaren aan DFC. Koster ziet het als een uitdaging en een eer om bij de oudste voetbalclub van Dordt aan de slag te gaan.


 


DFC heeft ambities en Paul sluit zich daar moeiteloos bij aan, liet hij weten. De jonge talentvolle spelersgroep spreekt hem aan en hij ziet wel degelijk mogelijkheden en kansen op een goede klassering in het ´linker rijtje´.


 


DFC is op zijn beurt blij met de komst van Paul Koster, zo lieten de voorzitter Ger Hüsen en Henk Nieboer weten. Ze wensen hem met de spelersgroep, begeleiding en medische verzorgers een goede vakantie en veel succes in het nieuwe seizoen.


 


FOTO-INZET: Paul Koster tekent zijn tweejarig contract.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com