Eerste babypakje van carnavalsgilde Nar Veure voor Amber Peters

11 juli 2009 1394x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste babypakje van carnavalsgilde Nar Veure voor Amber Peters

Een delegatie van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure is afgelopen week op kraamvisite geweest bij Michael en Simone Peters, de trotse ouders van Amber. De afvaardiging bestond uit Bert Boogert, Gert-jan van Es en Fred Rackwitz.


 


,,We hebben daar het eerste Nar Veure baby-pakje uitgereikt. Voor Amber natuurlijk. En een cadeaubon voor pa en ma. Het gaat perfect met Amber – ze slaapt de gehele nacht door´´, aldus Bert Boogert van het gilde.


 


Michael Peters is zoals bekend evenals zijn vader Gerard en z´n jongste broer Danny lid van de Raad van Elf van Nar Veure. Amber werd donderdag 11 juni jl. geboren. Ze was toen 54 cm lang en woog 4450 gram.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com