DFC-selectie vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen

29 juli 2009 783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-selectie vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Ruim twintig spelers van DFC´s selectie (1 + 2) voor het nieuwe seizoen begonnen vanmorgen aan de eerste training. Dat gebeurde onder leiding van de debuterende Paul Koster, die in de nieuwe voetbaljaargang hoofdtrainer is van DFC. Na de training was er een lunch in het clubgebouw.

Op papier is de selectie breder doch een aantal spelers bleek nog op vakantie te zijn. Volgende week wordt drie keer ´s avonds getraind (maandag, dinsdag en donderdag) en ook voor zaterdag 8 augustus heeft Koster z´n manschappen opgeroepen.

De eerste oefenwedstrijd is op dinsdagavond 11 augustus uit tegen stadgenoot Oranje Wit dat tweede klas zaterdag speelt. Kort daarop neemt het eerste deel aan het traditionele Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma (zat). DFC begint dat toernooi op donderdagavond 13 augustus op het sportpark Reeweg tegen De Alblas. Twee dagen later (zaterdag 15 augustus) is Drechtstreek uit Papendrecht of SC Emma (zat) de tegenstander. Zie ook de link Programma op deze site.

*Daarna volgen drie officiële wedstrijden om de districtsbeker van de KNVB met als tegenstanders De Zwerver, EBOH (zo) en SC Emma (zo). Meer info hierover staat elders op deze site onder de kop: DFC 1 loot voor KNVB-beker tegen EBOH (zo), SC Emma (zo) en De Zwerver.

**Bijgaand wat fotobeelden van de eerste training van vanmorgen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com