DFC heeft een nieuwe hoofdsponsor: de Van Adrichem Groep uit Sliedrecht

30 juli 2009 2534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft een nieuwe hoofdsponsor: de Van Adrichem Groep uit Sliedrecht

DFC heeft komend seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Het is de bekende Van Adrichem Groep uit Sliedrecht. Het bedrijf met ruim 200 medewerkers ondersteunt al ruim een kwart eeuw organisaties op facilitair en industrieel gebied. Het is in heel Nederland actief.

Bert Boogert namens DFC´s sponsorcommissie: ,,We zijn zeer verheugd met de nieuwe hoofdsponsor. De overeenkomst is mede dankzij de contacten van Pleun van Gelderen jr. tot stand gekomen en geldt voor een periode van 1 jaar met een optie van twee jaar.´´

 ,,Van Adrichem is geen onbekende voor DFC. Hij is al sponsor van hofkapel Bar Gebeure en staat ook vermeld op de polo’s van het barpersoneel. Donderdag zijn onder het genot van een hapje en een drankje bij brasserie KYRA aan de Toermalijnring te Dordrecht, de contracten getekend.´´

 Bij de ondertekening waren onder andere aanwezig  eigenaar de heer Van Adrichem, de DFC-voorzitters Gerrie Hüsen en Henk Nieboer,  Pleun van Gelderen jr. en Bert Boogert. De nieuwe hoofdsponsor is onder meer actief in het traditionele schoonmaakonderhoud, glazenwasserij, huismeesterdiensten, catering en industriële reiniging. Meer over de Van Adrichem groep is te vinden op: www.adrichem.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com