DFC 1 loot voor KNVB-beker tegen EBOH (zo), SC Emma (zo) en De Zwerver

26 juli 2009 749x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 loot voor KNVB-beker tegen EBOH (zo), SC Emma (zo) en De Zwerver

De loting voor de groepsfase van de strijd om de KNVB-districtsbeker heeft voor DFC 1 drie boeiende en uitdagende wedstrijden opgeleverd.

 De formatie van de nieuwe trainer Paul Koster moet het in Poule 23 opnemen tegen De Zwerver uit Kinderdijk (2de klas zaterdag) en de stadgenoten EBOH-zondag (2 de klas) en SC Emma-zondag (3de klas).

 De groepswedstrijden worden gespeeld op zaterdag 22 augustus (SC Emma – DFC), dinsdag 25 augustus (DFC – De Zwerver) en zaterdag 29 augustus (DFC – EBOH). De wedstrijdprogramma´s zullen op een later tijdstip worden bekend gemaakt, aldus de KNVB Zuid I. De poulewinnaar plaatst zich voor de zogeheten knock-out-fase van het toernooi.

 *Voor de samenstelling van alle andere bekerpoules zie

http://www.knvb.nl/zuid1

 **Ook is geloot voor het bekertoernooi voor lagere teams. DFC 2 ontmoet in Poule 8 Rijsoord 3, Hardinxveld 2 en Oranje Wit 3. DFC 3 neemt het in poule 19 op tegen EBOH (zat) 3, SC Emma (zat) 3 en Groote Lindt 4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com