Verzoek aan selectiespelers: mail je vakantiedata naar trainer Paul Koster

29 juni 2009 1488x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verzoek aan selectiespelers: mail je vakantiedata naar trainer Paul Koster

Update – Zaterdag 1 augustus begint de selectie van DFC aan de training voor het nieuwe seizoen. Wellicht is een aantal spelers dan nog op vakantie.

 Om duidelijkheid hierover te krijgen, verzoekt de nieuwe hoofdtrainer Paul Koster via technisch coördinator Arie Evers de selectiespelers hem per e-mail op te geven wanneer ze op vakantie zijn. Voorkom onduidelijkheid en mail dus.

Het e-mailadres van de nieuwe trainer luidt: paul@stichtinghattrick.nl

 *Paul Koster (36) begon zijn oefenmeesters-loopbaan in 1998 als regiocoach van het KNVB-district Zuid 1. Van 2003 tot 2008 was hij jeugdtrainer bij FC Dordrecht (C en D). Als actief voetballer kwam Koster uit voor  VVGZ, Wieldrecht en ASWH.  Bij Wieldrecht was hij vorig seizoen assistent-trainer en hoofd jeugdopleidingen.

 Kosters assistent Rudolf Peute (35) komt ook van Wieldrecht. Peute, van huis uit doelverdediger, was lid van het begeleidingsteam van Wieldrechts tweede elftal. Hij is bij DFC geen onbekende. Hij stond er twee jaar onder de lat van het eerste.

 *Voorlopig staan 44 namen op DFC´s selectielijst waaruit later onder meer het eerste en tweede wordt samengesteld. De selectie bestaat onder anderen uit 9 nieuwkomers en 6 jeugdige speler die vorig jaar in DFC A1 uitkwamen. Van de selectie van vorig jaar vertrok niemand naar een andere club.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com