Tsjechisch uitstapje DFC´s Visclub zit er op*Het ´dikke team´ eindigt als eerste

13 juni 2009 2442x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tsjechisch uitstapje DFC´s Visclub zit er op*Het ´dikke team´ eindigt als eerste

Het jaarlijkse uitstapje van DFC´s beroemde Visclub zit er op. Vandaag reist het gezelschap vanuit Tsjechië terug naar Nederland. In het Tsjechische Lesivov – Pozorka beleefde The Happy Fisherman een week lang inspannende ontspanning. Er werd weer met volle teugen genoten.


 


Vlak voor de terugreis stuurde initiatiefnemer en inspirator Jan Breet (foto-inzet) een sms-je met onder meer de einduitslagen naar DFC´s website-eindredacteur Fred van Dongen. De inhoud: ,,Het DIKKE team (Gerard, Peter, Jan en Jan) is algemeen 1ste geworden. Dit gebaseerd op 1ste bij het vissen, 1ste bij het klaverjassen. Het jeu de boules is gewonnen door Ruud, Fred, Co en Nico. Tevens mochten zij de 2de teamprijs in ontvangst nemen. Verder winnaar bij saamhorigheid, discipline, bezorgdheid, sportiviteit etc. Groet – jan´´.


 


Deelnemers aan het Tsjechische uitstapje waren o.a. Gerard Bos, Ruud Hendriks, Co Hendriks, Nico de Visser, Fred Eland, Peter Geyp, Jan Schuurman en Jan Breet.


 


*Zie ook eerder bericht op deze site ´Er wordt veel gelachen en gedold´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com