Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Selectie DFC maakt kennis met nieuwe trainersstaf*Training begint 1 augustus
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Selectie DFC maakt kennis met nieuwe trainersstaf*Training begint 1 augustus

4 juni 2009 956x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectie DFC maakt kennis met nieuwe trainersstaf*Training begint 1 augustus

Dinsdagavond was de kantine het toneel van een ontmoetingsbijeenkomst voor de selectie van volgend seizoen met de nieuwe trainer Paul Koster en diens assistent Rudolf Peute.


Na inleidende woorden van DFC´s co-voorzitters Ger Hüsen en Henk Nieboer zette Koster zijn technische ideeën voor het nieuwe seizoen uiteen. De training voor de selectie begint zaterdag 1 augustus. Daarna wordt drie keer per week getraind (maandag, dinsdag en donderdag). Bij aanvang van de nieuwe competitie wordt die frequentie teruggebracht naar twee maal per week (dinsdag en donderdag). Op de dinsdagavonden fungeert assistent Rudolf Peute als keeperstrainer.


Zoals bekend speelt DFC1 komend seizoen derde klas zaterdag nadat begin mei het kampioenschap van de vierde klasse D werd binnengehaald. Door de invoering van de zogeheten topklasse in het zaterdagvoetbal geldt komend seizoen een versterkte promotie. Zo promoveren de nummers een en twee in de eindrangschikking van de derde klas rechtstreeks naar de tweede en kan ook via de nacompetitie (periodekampioenen) toegang tot de tweede klas worden verkregen.


Koster (36) begon zijn oefenmeesters-loopbaan in 1998 als regiocoach van het KNVB-district Zuid 1. Van 2003 tot 2008 was hij jeugdtrainer bij FC Dordrecht (C en D). Als actief voetballer kwam Koster uit voor  VVGZ, Wieldrecht en ASWH.  Bij Wieldrecht was hij vorig seizoen assistent-trainer en hoofd jeugdopleidingen.


Zijn assistent Rudolf Peute (35) komt ook van Wieldrecht. Peute, van huis uit doelverdediger, was lid van het begeleidingsteam van Wieldrechts tweede elftal. Hij is bij DFC geen onbekende. Hij stond er twee jaar onder de lat van het eerste.


Voorlopig staan 44 namen op DFC´s selectielijst waaruit later onder meer het eerste en tweede wordt samengesteld. Onder de aanwezigen van dinsdagavond bevond zich ook een groot aantal spelers dat van buitenaf is gekomen evenals diverse spelers die vorig seizoen nog voor A1 aantraden.*Zie ook bericht DFC-selectie 2009-2010: 10 nieuwkomers, 6 A-spelers, 0 vertrekkers verder op deze site.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com