Rob Sebes herstelt in het gips van tijdens 7TEGEN7 gescheurde achillespees

2 juni 2009 918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rob Sebes herstelt in het gips van tijdens 7TEGEN7 gescheurde achillespees

Rob Sebes (foto-inzet) die vorige week donderdag een ernstige blessure opliep tijdens de finaleavond van het 7TEGEN7 Toernooi is inmiddels geopereerd aan de geblesseerde achillespees. Voorlopig zit hij in het gips. Dat weerhoudt hem er niet van zich toch nog even constructief te richten tot de DFC´ers en de bezoekers van de website in bijzonder.


Rob: ,,Tja, daar lig je dan te staren naar een gipsbeen. Een gescheurde achillespees, gevolgd door een snelle operatie, betekende voor mij een vroegtijdig einde aan een fantastisch 7TEGEN7 Toernooi. De sfeer was geweldig, de organisatie subliem. Gelukkig hebben mijn ploeggenoten van de Visclub (die aanvankelijk alleenmaar over aan de haak geslagen centimeters spraken – dat was vroeger wel anders…) mij uitstekend opgevangen en geholpen.´´


,,Speciale dank aan Ronald Boet, die nog dezelfde avond een afspraak in het ziekenhuis regelde (Capelle a/d IJssel) en Hans Geurens die mij thuis heeft gebracht. Uiteraard ook dank aan bestuur en organisatie-commissie die mij via de DFC-website beterschap wensten. Nu ik toch aan het bedanken en complimenteren ben: een felicitatie voor de website die compleet, actueel en interactief is!´´


Met sportieve groet, Rob Sebes


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com