ODS: Verhuizing van DFC naar complex GSC is vrijwel rond* ´Dank aan DFC´

8 juni 2009 2307x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ODS: Verhuizing van DFC naar complex GSC is vrijwel rond* ´Dank aan DFC´

ODS, dat in het voorbije seizoen inwoonde bij DFC, verhuist in de nieuwe voetbaljaargang zo goed als zeker naar het complex van zondagclub GSC.


,,De verhuizing van DFC naar GSC is vrijwel rond nu de leden van GSC afgelopen vrijdagavond hebben ingestemd met onze komst naar het sportcomplex Stadspolders. Op de algemene ledenvergadering waren er veel vragen, maar uiteindelijk slechts één tegenstemmer, zo meldde voorzitter Ron v.d. Berg aan onze voorzitter´´, meldt ODS op z´n website.


Het ODS-bestuur schrijft daar verder onder meer: ,,De besturen van beide clubs hadden eerder al een akkoord bereikt over een samenwerkingsovereenkomst. Die zal binnenkort ondertekend worden. Ook zullen er nog definitieve afspraken gemaakt worden met het Sportbedrijf van de gemeente Dordrecht.´´


,,Het bestuur van DFC is door het ODS-bestuur reeds formeel geïnformeerd over ons vertrek en uitgenodigd voor een afscheidsborrel. Ook vanaf deze plaats bedanken wij alle DFC-ers voor hun gastvrijheid gedurende het afgelopen seizoen. Een speciaal woord van dank hebben wij voor materiaalman Jan en verzorger Hans, twee DFC-ers die ook steeds klaar stonden voor ODS. ´´  


http://www.dvvods.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com