LEDENVERGADERING (3): Kunstgras komt maar competitie blijft op hoofdveld

16 juni 2009 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (3): Kunstgras komt maar competitie blijft op hoofdveld

DFC kan binnenkort rekenen op een kunstgrasveld. In nauwe samenwerking met RCD en honkbalvereniging The Hawks is het bestuur tot dit resultaat gekomen


 


Het moet fantastisch zijn”, sprak duovoorzitter Henk Nieboer de algemene ledenvergadering van DFC toe. “Het betekent eigenlijk dat je altijd kunt spelen. We zijn er blij mee dat wij erover kunnen beschikken.”  DFC, RCD en The Hawks kunnen in goed onderling overleg van de accommodatie gebruik maken. “En dat terwijl wij in eerste instantie bij de gemeente Dordrecht niet eens op de lijst stonden.”


 


Om alle tegenstanders van een kunstgrasveld niet in de haren te strijken voegde Henk Nieboer er wel aan toe, “dat de competitiewedstrijden wel op het hoofdveld worden gespeeld.” Het levert de club een extra prijskaartje van om en nabij de 4000 euro per seizoen op. Penningmeester Martin van Eijk presenteerde de aanwezigen echter in het clubhuis een sluitende begroting met een positief saldo van 525 euro.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com