LEDENVERGADERING (2): Vorming nieuwe sponsorcommissie nadert afronding

16 juni 2009 667x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (2): Vorming nieuwe sponsorcommissie nadert afronding

DFC krijgt een nieuwe sponsorcommissie. Medevoorzitter Ger Hüsen maakte tijdens de algemene ledenvergadering bekend, dat de huidige leden het per november van dit jaar voor gezien houden. Jan Balder, Bert Boogert, Pleun van Gelderen en Martin van Wijngaarden stoppen met deze werkzaamheden.


 


Kandidaten zijn inmiddels gepolst om deze taken over te nemen. De gesprekken bevinden zich in een afrondend stadium. “De sponsoring is heel belangrijk”, aldus Ger Husen. “Er moet heel hard aan worden gewerkt. Zeker in deze tijd. Ook DFC kan niet zonder sponsoring.”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com