KAMPIOENSRECEPTIE (5): Ook cadeau voor leiders*Oud DFC schenkt 12 ballen

19 juni 2009 1394x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KAMPIOENSRECEPTIE (5): Ook cadeau voor leiders*Oud DFC schenkt 12 ballen

Vanzelfsprekend zette het DFC-bestuur ook de begeleidingsstaf van het succesvolle eerste in het zonnetje. Na de speciale huldiging van kampioenstrainer Laurens Gerlich kregen ook de teamleiders Cees van Woerkom en Ton Lucas en verzorger Hans van den Berg terecht extra waarderende woorden. Voorzitter Ger Hüsen liet die vergezeld gaan van een cadeaubon voor ieder.


 


Eerder op de avond had ook oud-voorzitter Dick Groenewoudt zich in lovende bewoordingen uitgelaten over de staf. Hij deed dat namens de Vereniging Oud-DFC, waarvan Dick sinds medio november vorig jaar voorzitter is.  Veel lof kende hij voor de inzet en werkwijze van trainer Laurens Gerlich. “Ik ben blij dat hij bij DFC blijft.” 


 


“Bij een kampioenschap hoort een cadeau”, vervolgde Groenewoudt. Zodoende overhandigde hij 12 wedstrijdballen – ´waarvan de helft voor de jongste jeugd´- aan het DFC-bestuur.  “Ze zijn betaald van de oude-van-dagen-contributie. Het zijn de mensen, de notoire mopperkonten, die altijd in het hoekje van het veld bij elkaar staan. Niettemin kan DFC niet zonder deze grijze oudere leden”, aldus de voorzitter van Oud-DFC.


 


Hij sloot zo naadloos aan op de intro van de ceremoniemeester. Die liet weten dat modern en traditioneel inmiddels de twee principiële pijlers van DFC zijn. ´Voor vooral dat traditionele kent DFC een clubminnende groepering die ook weer met de tijd meegaat: wijze grijze eminenties – DFC kan niet zonder die laatsten´, aldus Fred van Dongen.


 


De kampioensreceptie kende ook een nieuwigheid: een fotoshow die per beamer op een groot scherm werd gebracht. De continu-show bestond uit foto´s van het DFC-kampioenschap in 1992 en dat van 2 mei jl. Plus wat beelden van het recente Campeone Gala. Ook jeugdfoto´s van diverse spelers van het huidige eerste ontbraken niet. De bijzondere show kreeg veel waardering.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com