KAMPIOENSRECEPTIE (4): Kampioenstrainer Laurens deelt huldiging met gezin

19 juni 2009 832x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KAMPIOENSRECEPTIE (4): Kampioenstrainer Laurens deelt huldiging met gezin

Zelf had hij liever op de achtergrond gebleven, maar hij ontsnapte er niet aan. Een kampioensreceptie zonder huldiging van de kampioenstrainer  zou hetzelfde zijn als een ei zonder zout.


 


Dus aanvaardde hij onder aanmoedigingskreten van zijn spelers toch maar de uitnodiging van Ger Hüsen om naast hem plaats te nemen achter het spreekgestoelte.


 


Terwijl op de achtergrond de dvd werd vertoond met – analoog aan het fotoboek ´Trainer Bedankt´ dat hij afgelopen zaterdag tijdens het Campeone Gala met z´n spelersgroep ontving – tal van beelden van Vier Jaar Laurens en DFC, stak de voorzitter de loftrompet. En daar bleef het niet bij.


 


Ook zijn aanwezige echtgenote Christine en de kinderen Donne en Leev deelden daarna ter plekke in de huldiging. Voor het hele gezin overhandigde Ger aan Laurens een cadeaubon voor een ´flink uitstapje met z´n allen´. Voor Christine was er bovendien een fraai boeket waarin de clubkleur rood vanzelfsprekend domineerde. Donne en Leev werden vanzelfsprekend niet vergeten. Voor de kids had Ger namens DFC twee speelgoed-bonnen meegenomen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com