KAMPIOENSRECEPTIE (3): Jubileumboek en Staatsieportret voor spelers en staf

19 juni 2009 1113x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KAMPIOENSRECEPTIE (3): Jubileumboek en Staatsieportret voor spelers en staf

Voorzitter Ger Hüsen verraste alle spelers en de technische staf met het overhandigen van het Jubileumboek 125 jaar van DFC en een Staatsiefoto van het kampioensteam. “Het is een foto om boven je bed te hangen”, zo benadrukte hij het bijzondere karakter van de foto.


 


Aanvoerder Louisiano Trinidad mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen en kreeg ook als eerste een jubileumboek. Louisiano (volgens kenners al vanuit de luiers lid van DFC) reageerde namens de groep met een kort dankwoord.  Als ´een stal vol feestvarkens´, zoals ceremoniemeester Fred van Dongen het noemde, hadden de spelers in de sportzaal een ereplek gekregen, de Kampioensloge.


 


 


*Danny Peters assistent-trainer A1 – Voor keeper Danny Peters vormde de ereplek voorlopig een laatste aandenken aan zijn sportieve carrière. Met ingang van komend seizoen is hij niet langer de doelman van DFC. Een knieblessure is er de oorzaak van dat Danny vroegtijdig met voetballen moet stoppen. Ook een operatie leverde niet het gewenste resultaat op.


 


Voor DFC gaat de tweevoudige Speler van het Jaar en winnaar van de Lambert Janssen Wisseltrofee echter niet verloren. Danny Peters wil zich nu gaan richten op het trainersvak in de voetballerij. Om te beginnen wordt hij de assistent van trainer Laurens Gerlich bij het hoogste jeugdelftal van DFC, de A1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com