KAMPIOENSRECEPTIE (1): Vele prominenten aanwezig op feestelijke avond

19 juni 2009 856x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KAMPIOENSRECEPTIE (1): Vele prominenten aanwezig op feestelijke avond

Er waren donderdagvond de nodige prominenten aanwezig tijdens de receptie in het clubgebouw. Speciaal ter ere van het kampioenschap van het eerste elftal van DFC.


 


Ook de voltallige selectie en trainer Laurens Gerlich waren van de partij. Er zaten gasten van verschillende pluimage en met meerdere petten op. Ceremoniemeester Fred van Dongen verwelkomde hen en de beide voorzitters van DFC, Ger Hüsen en Henk Nieboer dienden de sprekers van repliek.


 


In zijn openingswoord zei Ger Hüsen bijzonder trots te zijn op de prestatie van de jeugdige ploeg. “Ik zat in Zuid-Frankrijk toen DFC tegen Emma kampioen werd en dat allemaal met jongens, die vier jaar geleden nog in ons hoogste jeugdelftal, A1, speelden.”


 


De overgang van de zondag- naar het zaterdagamateurvoetbal was in zijn ogen voor DFC dan ook geen slechte keuze geweest. Na een moeizame start was er na enige tijd al de nodige vooruitgang te ontdekken. “Want in de vierde klasse, waar wij weer begonnen, spelen ook andere dingen mee dan uitsluitend voetbal,” aldus Ger.


 


“In het tweede jaar leverde dat ons al een periodetitel op en nu dit seizoen het kampioenschap.”  Hüsen rekent duidelijk nog op meer: “Er zit nog rek in de groep. Dus wij hebben nog verwachtingen.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com