Jongste jeugd sloot trainingsseizoen af met geslaagde Sponsorloop op hoofdveld

2 juni 2009 735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jongste jeugd sloot trainingsseizoen af met geslaagde Sponsorloop op hoofdveld

De jongste DFC-jeugd beleefde donderdag wel een heel bijzondere trainingsavond. Het was de laatste van het seizoen 2008-2009 en dus alle reden voor een aparte aanpak.


Speciaal voor de gelegenheid organiseerde de Jeugd-evenementen-commissie zodoende een sponsorloop voor de betreffende jonge DFC´ers. Een kleine dertig jeugdleden verschenen op het parcours dat ongeveer een derde van het hoofdveld besloeg en was aangeduid met diverse oranje pylonen. Ze werden luid aangemoedigd door ouders, opa´s, oma´s en andere bekenden. Vanwege een kortstondig buitje deed een aantal dat vanaf de overdekte tribune.


De organiserende commissie: ,, De kinderen hebben een paar weken terug allemaal een formulier ontvangen waarop ze hun sponsors, veelal familieleden en andere bekenden, konden vermelden. Voor elk rondje dat ze aflegden kregen ze een bedragje van die sponsors. Het geld wat daarmee werd opgehaald is bestemd voor onze jeugd.´´


Diverse jongelui legden meer dan tien rondjes af. Dat vergde vanzelfsprekend heel wat energie. Om dat te compenseren ontving iedere deelnemer na afloop een versnapering in de vorm van een lekker  ijsje.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com