Gert-jan van Es zoekt nog enthousiaste (bege)leiders voor de F-pupillen

25 juni 2009 814x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gert-jan van Es zoekt nog enthousiaste (bege)leiders voor de F-pupillen

Coördinator Gert-jan van Es van de F-pupillen  is nog op zoek naar enthousiaste team(bege)leiders.


 


Gert-jan: ,,In het nieuwe seizoen gaan wij bij de F-pupillen met 4 teams van start. Voor het F4-team zijn wij nog dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om dit team te gaan trainen en of als leider te fungeren. Dit team gaat trainen op de dinsdag en donderdag van 18.00 – 19.00 uur. ´´


 


,,Als je het leuk vind om bij deze activiteiten te helpen laat het mij dan even weten aan. Mijn e-mailadres is gjvanes@tiscali.nl  Ook als je bijvoorbeeld maar eenmaal in de week in de gelegenheid bent om training te geven willen wij je vragen om te reageren´´, aldus Gert-jan tot besluit.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com