Familiedag (4): Boeiend badminton en voetbal voor de volwassenen

7 juni 2009 847x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Familiedag (4): Boeiend badminton en voetbal voor de volwassenen

Het ´volwassenen´ onderdeel van de Familiedag bestond uit badminton in de sportzaal en een mix-voetbaltoernooi op het veld. In de zaal kon Sandra Verstegen van DFC´s badmintonsectie onder anderen Davey Bommel van DFC 1 en bestuursadviseur Cees van der Sluis verwelkomen. Beiden bleken ook met racket en pluim goed overweg te kunnen.


Het voetbaltoernooi leverde een leuke pot op tussen wat oudere spelers die zich ook al enige tijd fantastisch inzetten als clubvrijwilliger. Organisator Patrick Verhey zag het allemaal met veel plezier vanaf de zijlijn.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com