Familiedag (3): JEC vol lof over sponsorloop die jeugdkas flink bedrag opleverde

7 juni 2009 725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Familiedag (3): JEC vol lof over sponsorloop die jeugdkas flink bedrag opleverde

De Jeugdevenementencommissie (JEC) kon aan het slot van het jeugdgedeelte van de Familiedag nog een bijzonder verheugende mededeling doen. De sponsorloop van afgelopen donderdagavond voor de jongste jeugd bracht maar liefst 746,10 euro op. Een fantastisch bedrag dat door JEC en jeugdbestuur wordt aangewend tan faveure van de jeugd.


Eveline in ´t Veld van de JEC maakte de opbrengst bekend. Ze bracht dank uit aan alle sponsor en lopertjes. Eveline stond apart stil bij Mitchel en Jordy van de C´s die met hun eigen parcours ook een aardig centje binnenbrachten.


De jeugdspeler die het meeste geld in het DFC-laatje bracht was Jan Weeda. Hij kreeg dan ook als cadeautje een wedstrijdbal. Gemiddeld liepen de jongelui donderdagavond 14 rondjes. Michel de Man legde met 16 rondjes de grootste afstand af. Zoals bekend ontvingen de deelnemertjes donderdag voor elk rondje dat ze aflegden een bedragje van diverse sponsors, zoals ouders, opa´s, oma´s en bekenden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com