Dochter voor Michael en Simone Peters*Amber: 54 cm en 4450 gram

14 juni 2009 977x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dochter voor Michael en Simone Peters*Amber: 54 cm en 4450 gram

Weer gezinsuitbreiding binnen DFC. Donderdag 11 juni jl. om 02.28 uur werd Amber geboren, dochter van Michael en Simone Peters. ,,Ze is 54 cm lang en weegt 4450 gram´´, aldus de trotse ouders.


 


Michael is keeper bij DFC evenals zijn jongere broer Danny, die ook vorig seizoen een vaste waarde was onder de lat van het eerste. Oom Danny werd bovendien afgelopen zaterdag uitgeroepen tot Speler van het Jaar, een titel die hij in 2008 ook al veroverde.


 


Amber is ook het eerste kleinkind van Gerard Peters en zijn echtgenote voor wie de geboorte een fantastisch lichtpuntje betekende na enkele zware weken. Opa Gerard, vader Michael en oom Danny zijn niet alleen continu bij DFC 1 te vinden, gedrieën zijn ze ook lid van de Raad van Elf van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure.


 


Namens de website-redactie bij deze gelukwensen voor pa, ma, opa, oma en oom Peters.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com