DFC zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens speciale avond met bbq en muziek

16 juni 2009 725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens speciale avond met bbq en muziek

DFC hield vrijdag in het clubgebouw een feestavondje voor z´n vrijwilligers. Met een drankje, een hapje en een waarderend woordje van bestuurszijde (co-voorzitter Henk Nieboer) werd onder meer het seizoen 2008-2009 informeel nabesproken.


 


De opkomst was behoorlijk. Voor de muzikale opluistering zorgde de Dordtse dj Booij. Het weer werkte redelijk mee, zodat de barbecue niet ontbrak.


 


Aanvankelijk gold de sessie alleen voor kantinemedewerkers maar besloten was de kring van genodigden uit te breiden met vele andere mensen die zich afgelopen jaargang op een of andere wijze hebben ingezet ten faveure van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com