***DFC-selectie 2009-2010: 9 nieuwkomers, 6 A-spelers, 0 vertrekkers***

1 juni 2009 951x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ***DFC-selectie 2009-2010: 9 nieuwkomers, 6 A-spelers, 0 vertrekkers***

Update 2 – Negen spelers van ´buitenaf´ hebben zich definitief aangemeld om in het nieuwe seizoen de selecties DFC 1 en 2 te versterken. Uit de A1-jeugd komen zes spelers over. Floris van der Linden (SC Amstelwijck) heeft zijn overschrijving naar DFC inmiddels ingetrokken.


Aike Janssen (links op de foto-inzet), die in 2007-2008 aanvoerder was van het succesvolle DFC A1, keert terug van EBOH; Deniz Ozturk (rechts) komt van SC Emma. De andere nieuwkomers zijn Nick Stam (Dubbeldam), Peter Tensen (VVC Nieuw Vennep), Oguz Sener (WZC Wapenveld), Mehmet Tokul (Kocatepe – Anadolu), Ayhan Sener (SC Amstelwijck) en Erik Vos (RCD).


*De meeste spelers van het negental nieuwkomers van buitenaf keren met hun aanmelding terug op het oude nest. Komend seizoen maakt ook een aantal spelers van DFC A1 deel uit van de selectie 1&2. Lutfullah Kilic, Hikmet Uysal, Koen van Torenburg (keeper), Firat Kaynar, Volkan Mavili en Jelle Cové stappen van de junioren over naar de senioren.


**Van de selectiespelers van vorig seizoen is niemand naar een andere club overgestapt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com