DFC A1: Laurens Gerlich trainer-Peter Geijp grensrechter-Jack Bakker leider

14 juni 2009 850x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1: Laurens Gerlich trainer-Peter Geijp grensrechter-Jack Bakker leider

De begeleidingsstaf van DFC A1 voor het nieuwe seizoen is rond. Zoals bekend wordt Laurens Gerlich trainer van het hoogste juniorenteam dat in de nieuwe voetbaljaargang aantreedt in de eerste klas van het district Zuid I.


 


Peter Geijp is bereid gevonden als grensrechter  op te treden terwijl Jack Bakker als leider zal fungeren, meldt DFC´s technisch coördinator Arie Evers. Voor DFC A1 begint de competitie op zaterdag 5 september. Wie de tegenstanders zijn in de nieuwe jaargang is nog niet bekend. De KNVB werkt nog volop aan de indelingen van de diverse jeugdcompetities.


 


Aaron Peres Maria die vorig seizoen als B-jeugdspeler ook enkele malen in actie kwam voor DFC 1, maakt komend seizoen deel uit van de A1-selectie.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com