DFC´s Visclub geniet volop in Tsjechië*Sms-je: Er wordt veel gelachen en gedold

9 juni 2009 2072x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s Visclub geniet volop in Tsjechië*Sms-je: Er wordt veel gelachen en gedold

DFC´s beroemde Visclub geniet deze week met volle teugen van het jaarlijkse uitstapje naar Tsjechië. Eén van de inspiratoren zo niet dé inspirator van club en uitstapje is Jan Breet (foto-inzet). Hij zond vanmorgen het volgende sms-je naar website-eindredacteur Fred van Dongen:


,,Fred, hier alles ok. Goede reis gehad. Weer prima. Viswater ook. Gerard, Peter en de beide Jannen hebben een lichte voorsprong. Klaverjassen: 1ste Jan Breet, 2de Nico, 3de Ruud. Vandaag vissen en jeu de boules. Eten vandaag nasi met saté. Wordt veel gelachen en gedold. Morgen hebben we een culturele dag. Groeten vanuit Tsjechië, Jan Breet´´.


Zoals bekend vertrok de Visclub The Happy Fisherman vorige week vrijdag naar de uitgekozen lokatie in het Tsjechische Lesivov – Pozorka.  Het gezelschap bestaat o.a. uit Gerard Bos, Ruud Hendriks, Co Hendriks, Nico de Visser, Fred Eland, Peter Geyp, Jan Schuurman en Jan Breet. Helaas kon Arie Evers niet mee vanwege schoolverplichtingen en moest Henri Verstegen wegens een geblesseerde rug op het allerlaatste moment afhaken.


*Zie ook onderwerp DFC´s beroemde visclub gaat in Tsjechië weer hengelen en nog veel meer verder op deze site. Daarin ook een aankondigend interviewtje met Jan Breet.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com