*Competitie-tegenstanders DFC 1 bekend*Weer veel Drechtstedelijke derby´s*

11 juni 2009 2064x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor *Competitie-tegenstanders DFC 1 bekend*Weer veel Drechtstedelijke derby´s*

De tegenstanders van DFC in de nieuwe competitie 2009-2010 zijn bekend. In de derde klas C van het zaterdagvoetbal moet DFC het opnemen tegen Ameide, De Alblas, Drechtstreek, Dubbeldam, Groote Lindt, MVV´58, Pelikaan, Streefkerk, Tricht, VVAC en WNC.


Volgens het district Zuid I van de KNVB dat vanmorgen de indeling van de standaardteams bekend maakte, is ´de indeling op alfabet en er kunnen dus geen conclusies ten aanzien van de speelnummers aan verbonden worden. De verwachting is dat de nummering eind juli bekend is´. Dan wordt ook het speelschema vrijgegeven.


Het belooft in elk geval weer een derby-rijk seizoen te worden. Vier van DFC´s elf opponenten komen immers uit de Drechtsteden: Dubbeldam, Drechtstreek Papendrecht, Groote Lindt Zwijndrecht en Pelikaan Zwijndrecht.


De nieuwe competitie begint op zaterdag 5 september. Door de invoering van de Topklasse per seizoen 2010-2011en de uitbreiding van de 1ste en 2de klassen naar 14 clubs, geldt in de nieuwe jaargang een versterkte promotieregeling. Zo promoveren in de afdeling van DFC de nummers één en twee in de eindrangschikking rechtstreeks naar de tweede klas en kan ook via de nacompetitie toegang tot de 2de worden verkregen.


*De indelingen van de overige DFC-teams en van de diverse bekercompetities volgen later.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com