CAMPEONE GALA (7):´Heel bijzondere, nog nooit eerder vertoonde bijeenkomst´

14 juni 2009 2921x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (7):´Heel bijzondere, nog nooit eerder vertoonde bijeenkomst´

Twee bestuursleden woonden op uitnodiging zaterdagavond het informele Campeone Gala in eetcafé ´t Peerdt bij: co-voorzitter Ger Hüsen en Peter Louwman (accommodatiezaken). Technisch coördinator  Arie Evers ontbrak vanzelfsprekend evenmin.


 


Ger sprak na afloop van een ´heel bijzondere binnen DFC nog nooit eerder vertoonde bijeenkomst´. In een toespraakje na het officiële gedeelte uitte hij lovende woorden aan de vele vrijwilligers die als stille krachten hadden meegewerkt aan het kampioenschap van het eerste onder wie ook de diverse mensen achter DFC´s gewaardeerde en veelbekeken website.


 


Eindredacteur Fred van Dongen van de site koppelde de lof door naar onder anderen Hans Jongeneel en Babs van Beusekom die – zoals Peter de Roo dat deed met verslagen van het eerste – met beeldmateriaal vorig seizoen weer voor veel toegevoegde waarde zorgden. Beiden kregen van Fred aan geschenkje: Hans het recente Fotopers Jaarboek van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, de helaas niet aanwezige Babs een cadeaubon.


 


*Alle foto´s bij de website-artikelen over DFC´s Campeone Gala zijn van Hans Jongeneel, waarvoor dank.


 


**Donderdagavond sluit DFC de viering van het kampioenschap af met een officiële receptie voor genodigden in het clubgebouw. Deze door het bestuur aangeboden bijeenkomst begint om acht uur en duurt tot ongeveer tien uur.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com