CAMPEONE GALA (6): 1ste Co Hendriks Trofee voor topschutter Sadik Karasahin

14 juni 2009 1367x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (6): 1ste Co Hendriks Trofee voor topschutter Sadik Karasahin

Voor het eerst in de amateur-geschiedenis was er bij DFC een prijs verbonden aan de topscorer van het jaar. Vernoemd naar Co Hendriks, de spits, die de jaren 70 furore maakte en menig doelpuntje meepikte.


 


Kaderlid Fred van Dongen memoreerde bij de uitreiking van de prijzen in het eetcafé ´t Peerdt aan het Statenplein, dat de drie winnaars goed waren voor de helft van de totale productie dit seizoen. Op de eerste plaats eindigde Sadik Karasahin op de voet gevolgd door zijn jongere broertje Ibo, die één doelpunt minder scoorde.


 


Tot op het laatste moment stonden zij beiden op gelijke hoogte. Om de beslissing te forceren opperde Fred van Dongen het volgende idee. “Wij zetten een doel neer op het Statenplein en laten ieder vijf strafschoppen op Danny Peters nemen.”


 


Zover kwam het echter niet, want Sadik Karasahin doelpuntte in de slotfase tegen SC Emma nog een keer door een penalty in de rebound te benutten.


 


De eindstand van de topscorer van de jaargang 2008-2009 is als volgt:


 


***1 Sadik Karasahin ……………………..12


**2 Ibo Karasahin ………………………….11


*3 Davut Sahan ………………………………7


 


De overige van de totaal 60 DFC-goals in het kampioensseizoen kwamen op naam van:


Coskun Altintas 6, Robin Ramesar 6, Merijn van Groesen 5, Maarten Zilverschoon 5, Marvin Hooplot 4, Aaron Perez Maria 2, Sabit Kayhan 1 en 1 eigen goal van Streefkerk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com