CAMPEONE GALA (5): Juryrapport over winnaars Lambert Janssen Trofee

14 juni 2009 940x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (5): Juryrapport over winnaars Lambert Janssen Trofee

Het juryrapport over het winnende viertal van de Lambert Janssen Wisseltrofee:


 


*Winnaar Danny Peters – Ook al een overtuigende vaste waarde en superkracht. Sleepte de ploeg er  vooral in de belangrijke wedstrijden op dé beslissende momenten doorheen ook al kampte hij met een knieblessure.


 


*Nr. 2 Marco van Woerkom – De man die vrijwel geen spelminuut miste. Een voorbeeld van karakter en inzet. Een man met een roodwit hart die al amper uit de luiers in het DFC-shirt speelde. Een dragende kracht ondanks zijn leeftijd. Een vrijwel onmisbare vaste waarde. En toch een bescheiden persoon.


 


*Marcel van Nes en Louisiano Trinidad eindigden gelijk op de 3de plek – Het puntenverschil was vrijwel minimaal (tot drie cijfers achter de komma). Als je dat weer afzet tegen het aantal reglementaire speelminuten dan zou het heel sneu zijn toch een cijfermatig verschil te maken. Vandaar twee derde prijzen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com