CAMPEONE GALA (4): Keeper Danny Peters opnieuw Speler van het Jaar

14 juni 2009 2013x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (4): Keeper Danny Peters opnieuw Speler van het Jaar

Speler van het jaar bij DFC is opnieuw Danny Peters. “Maar het verschil met nummers twee, drie en vier was deze keer uiterst gering”,  aldus juryvoorzitter Peter de Roo. Zodoende belandde de Lambert Janssen Wisseltrofee voor de tweede keer bij de doelman van de Dordtenaren.


 


Peter de Roo reikte de trofee uit aan Danny. Vorig jaar deed zoon Maarten van de ruim twee jaar geleden overleden oud-secretaris Lambert Janssen van DFC dat. Wegens vakantie in het buitenland moest Maarten Janssen helaas verstek laten gaan.


 


Goede tweede in het klassement was Marco van Woerkom, de verdediger die dit seizoen nauwelijks gele kaarten opliep maar wel de meeste van de vijandelijke spitsen aan banden legde. Als nummer drie op de ranglijst van Lambert Janssen Wisseltrofee eindigde aanvoerder Louisiano Trinidad, die deze plek overigens wel moest delen met Marcel van Nes, die uiteindelijk evenveel punten verzamelde.


 


Volgend seizoen is er weer een nieuwe editie van de speler van het jaar. Of Danny Peters zijn titel dan kan verdedigen is nog maar zeer vraag. De keeper is herstellende van een knieoperatie en het is dan ook onzeker of hij zijn carrière bij DFC onder de lat kan voortzetten. Zoniet wil Danny Peters zich op een ander vlak voor de vereniging verdienstelijk maken. Zijn gedachten gaan in eerste instantie uit naar het trainersvak.


 


De eindstand van de Lambert Janssen Wisseltrofee 2009 is als volgt:


*1 Danny Peters gemiddeld cijfer 6.68


*2 Marco van Woerkom 6.63


*3 ea Louisiano Trinidad en Marcel van Nes  ieder 6.53


*5 Merijn van Groesen 6.34,  6 Robin Ramesar 6.32, 7 Ibo Karasahin 6.30


*8 ea Mark Jongeneel en Maarten Zilverschoon ieder 6.24, 10 Coskun Altintas 6.22.


 


NB:  Om in aanmerking te komen voor de trofee moesten spelers minimaal 15 wedstrijden in het eerste hebben gespeeld.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com