CAMPEONE GALA (3): Fotoboek met dvd Trainer Bedankt! voor Laurens Gerlich

14 juni 2009 813x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (3): Fotoboek met dvd Trainer Bedankt! voor Laurens Gerlich

Komend seizoen staat Laurens Gerlich niet meer ´voor de klas´ bij het eerste. Paul Koster volgt hem op als hoofdtrainer. Laurens die deze functie de voorbije drie jaren vervulde, treedt komende jaargang op als trainer van de A1-junioren.


 


De trainer kreeg zaterdag vanzelfsprekend een eigen plek in het feestprogramma. Namens de spelersgroep ontving Laurens dankwoorden van Davey Bommel die met z´n 28 jaar de nestor is van de selectie. Ook cadeaus ontbraken niet.  Zoals een door Fred van Dongen samengesteld fotoboek inclusief dvd-tje met als titel Trainer Bedankt! Alle spelers zetten vervolgens hun handtekening op de slotpagina waardoor het werk een extra emotionele waarde kreeg.


 


Een vergulde Laurens sprak daarna waarderende woorden uit aan het adres van al die fantastische vrijwilligers die hem steeds bij voor- en tegenspoed voluit ondersteunden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com