CAMPEONE GALA (1): Feestelijke evaluatie van fantastisch seizoen in hartje stad

14 juni 2009 717x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CAMPEONE GALA (1): Feestelijke evaluatie van fantastisch seizoen in hartje stad

Onder zomerse omstandigheden evalueerde DFC´s eerste zaterdagavond met het brede begeleidingsteam in hartje Dordrecht op feestelijke wijze het voorbije seizoen.


 


En wat voor een seizoen: gaf vorig jaar een periodetitel aanleiding tot een vrolijke afsluiting op het Statenplein, dit jaar kon en petit comité een heus kampioenschap-met-promotie worden gevierd. De sessie van dit jaar kreeg zodoende terecht de allure van een Roodwit Campeone Gala.


 


Het initiatief van teambegeleiders Ton Lucas en Cees van Woerkom en de juryleden Peter de Roo (voorzitter) en Fred van Dongen van de Lambert Janssen Wisseltrofee (Speler van het Jaar-verkiezing) kende zaterdag dan ook meerwaarde. Niet alleen vanwege het kampioenschap maar ook door toevoeging van een extra prijzenfestival, dat van de Topscorer van het Jaar.


 


Bovendien leende de bijeenkomst zich prima voor een kleine huldiging van Laurens Gerlich, die DFC als trainer het kampioenschap bezorgde en komend seizoen een stapje terug doet door zich dan over DFC A1 te ontfermen.


 


Evenals vorig jaar bleek ook zaterdag de uitgekozen locatie perfect:  het van een fraaie terras op zonzijde gelegen eetcafé ´t Peerdt op het Statenplein. Waar binnen kon worden gegeten en het officiële gedeelte van de bijeenkomst plaats vond, kon op dat terras tot laat op de avond onder het genot van de nodige drankjes het seizoen in al z´n geledingen worden geëvalueerd. De hele catering was perfect verzorgd, waarvoor bij deze grote complimenten voor de uitbaters Wendy en Cor van het gezellige ´t Peerdt.


 


Ter plekke vernamen DFC´s aanwezige bestuursleden Ger Hüsen en Peter Louwman dat het hele gala de clubkas geen cent kostte. Voor de catering had Ton Lucas weer een breed scala aan sponsors (dank!) aangesproken, het prijzenpakket kwam geheel voor rekening van de clubminnende jury van de Lambert Janssen Trofee.


 


Vooraf werden alle spelers en begeleiders van het kampioensteam  ´geridderd´  met een roodwit halslint met gulden kampioensmedaille waarop was gegraveerd ´D.F.C. 4D Kampioen 2008-2009´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com