Avondvierdaagse van start met natte loop door Dubbeldam en Land van Valk

10 juni 2009 966x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avondvierdaagse van start met natte loop door Dubbeldam en Land van Valk

Update – Met een dag vertraging is woensdagavond dan toch de populaire Dordtse Avondvierdaagse begonnen. Zoals bekend moest de etappe van dinsdagavond jl. worden geschrapt vanwege de regen en onweersdreiging.


 DFC neemt ook dit jaar met een flinke jeugddelegatie deel aan het wandelfestijn door diverse delen van Dordrecht. Het is dit jaar de 63ste editie.


De omstandigheden waren woensdagavond niet echt optimaal. Droog begonnen kreeg de roodwitte vertegenwoordiging in Dubbeldam ineens te maken met een stevige en langdurige regenbui die diverse deelnemertjes noodzaakte plu op te steken dan wel regenjack aan te trekken. Natuurlijk trotseerden ook flink wat diehard soldiers de nattigheid door cool door te stappen.


De etappe van woensdag bracht het wandelpeloton van het startpunt op het Sportpark Reeweg naar Dubbeldam en het Land van Valk. Het tegenvallende weer kende gelukkig geen negatieve invloed op de stemming onder het wandelgezelschap. Ook de donderdagavond dreigt nattig te worden. Daarentegen kan de feestelijke finaleavond van vrijdag door de binnenstad naar alle waarschijnlijk onder zonnige omstandigheden worden gelopen, zo is de verwachting.


*Voor weersinformatie zie www.buienradar.nl


*Meer informatie over de Dordtse Avondvierdaagse is te vinden op de site van het organiserende WIK: 


http://www.wikdordrecht.nl/avondvierdaagse.html


*Zie ook elders op deze site het item Openingsavond valt in het water door regen en onweer


*Voor beelden van de woensdagmars zie:


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com