Avondvierdaagse: Openingsavond valt in het water door regen en onweer

4 juni 2009 797x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avondvierdaagse: Openingsavond valt in het water door regen en onweer

De populaire Dordtse Avondvierdaagse is dinsdagavond helaas begonnen met een algehele afgelasting. De vele regen en het dreigende onweer met heel veel bliksems noodzaakte de organisatie eind van de middag de eerste loopavond te schrappen.


Dat betekent dat de Vierdaagse dit jaar terug is naar een Driedaagse. Vrijwel alle deelnemers en hun familieleden konden zich in het afgelasting vinden gelet op de onweersverwachting. Dat houdt in dat pas woensdag aan het wandelfestijn kan worden begonnen mits de weersomstandigheden dan wel meewerken.


Voor de DFC-delegatie betekende dat dinsdagavond een onverwacht vroegertje richting huis. De meeste deelnemers waren wel naar het DFC-complex gekomen om de speciale loopshirts in ontvangst te nemen.


Hoe nu verder? Eveline in ´t Veld van de Jeugdevenementencommissie: ,,Woensdag verzamelen we nu rechtstreeks op het Sportpark Reeweg waar de vierdaagse begint. We verwachten iedereen daar uiterlijk om 18.15 uur. Degenen die vanavond nog geen speciaal sportshirt in ontvangst hebben genomen krijgen die dan alsnog uitgereikt.´´


Zoals bekend start de Vierdaagse woensdagavond om 18.35 uur. DFC heeft startnummer 5.  Komende vrijdag 12 juni, de slotavond met de gebruikelijke mars door de binnenstad, is de start iets vroeger: 18.30 uur.


De Dordtse Avondvierdaagse beleeft dit jaar z´n 63ste editie. Zoals gebruikelijk zorgt de Dordtse wandelsportvereniging Willen Is Kunnen (WIK) voor de organisatie. Voor wat beeldmateriaal van vandaag zie de link Bekijk de foto´s.


*Meer (weer)informatie is te vinden op: www.buienradar.nl enhttp://www.wikdordrecht.nl/avondvierdaagse.html


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com