Veel enthousiasme tijdens F-toernooi DFC*Prima samenwerking met RCD

24 mei 2009 831x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel enthousiasme tijdens F-toernooi DFC*Prima samenwerking met RCD

Het F-toernooi, dat zaterdag door DFC werd georganiseerd op het terrein van RCD verliep zeer succesvol. Het weer was prima en de jongens toonden zich zeer enthousiast dat ze toch nog een toernooi konden spelen. Aan het evenement namen  vier F-pupillenteams deel:  DFC F4, DFC F5,  RCD F2 en SC Emma F4.


De mensen die dit alles mogelijk gemaakt hebben – Lia van Wijngaarden, Ton Vos en Gerrit de Man- verdienen dikke complimenten. Gerrit de Man later tevreden: ,,Het was erg geslaagd en langs de lijn hoorden we veel positieve reacties. Dit was mooie reclame voor DFC en ook goed om te zien dat we in samenwerking met clubs uit Dordrecht een leuk dagje voetbalplezier kunnen neerzetten. Dit moet zeker een vervolg krijgen´´.


Gerrit vervolgt: ,,Speciale dank ook voor twee mensen van RCD, namelijk Alex Mulders en Marcel Dielessen. Zij regelden een en ander in de RCD-kantine en zorgden na afloop voor patat en drinken voor de zo’n 45 jongens en natuurlijk ook meisjes. Dat een en ander ook prima smaakte viel van de gezichten af te lezen. Ontzettend bedankt mannen. We hopen nog vaak zoiets met elkaar te organiseren. Dit was in elk geval super geslaagd´´.


De teams ontvingen na afloop elk een fraaie beker met inscriptie. Ze werden namens DFC uitgereikt door Gerrit de Man. Winnaar werd het team van RCD dat al z´n drie wedstrijden won. De eindstand: 1 RCD F2 3-9, 2 DFC F4 3-4, 3 DFC F5 3-3, 4 SC Emma F4 3-1.


De uitslagen luidden: DFC F4 – Emma F4 2-2, DFC F5 – RCD F2 1-6, RCD F2 – DFC F4 5-1, Emma F4 – DFC F5 3-5, DFC F4 – DFC F5 3-2 en RCD F2 – Emma F4 13-1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com