Vaartocht Sociëteit DFC uitgebreid in de Stem van het Weekend

1 mei 2009 566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vaartocht Sociëteit DFC uitgebreid in de Stem van het Weekend

Het bekende blad De Stem van het Weekend brengt in de editie van vandaag een publicatie over het jaarlijkse uitstapje van de Sociëteit DFC van vorige week donderdag. Deze keer stond een loei-gezellige vaartocht door de Biesbosch op de rol. Het uitstapje eindigde voor een enkeling overigens nogal nat.


Website-eindredacteur en clubvrijwilliger Fred van Dongen vindt het jammer dat de site nog geen aandacht heeft kunnen schenken aan de vaartocht. ,,De site is anno 2009 hét club-medium waarin actualiteit heel belangrijk is. In tegenstelling tot voorgaande jaren bij leuke uitstapjes naar onder meer  de sigarenfabriek van Agio, bierbrouwer Hertog Jan en de stad Brugge kregen we steeds een vooraankondiging van de soos-mensen.  Van de excursies zelf werden foto´s en tekst voor de site gemaakt en indien ik niet aanwezig kon zijn stuurden anderen die op.


,,Helaas is er deze keer om voor mij onduidelijke redenen van soos-zijde geen initiatief richting site ondernomen maar wel in de richting Stem van het Weekend. Ik vind dat jammer. Gelet op reacties kan ik me heel goed voorstellen dat de vele honderden dagelijkse bezoekers van de site zich gepasseerd voelen. Een DFC-aangelegenheid (´Afronding viering 125-jarig bestaan´, meldt De Stem) hoort primair op de DFC-site. Ik zou het bijvoorbeeld ook van harte met ze eens zijn als DFC´ers zeggen het raar te vinden als ze een kampioenschap eerst in de reguliere pers moeten lezen en dan pas op de eigen clubsite. Gelukkig werken binnen DFC al heel wat geledingen mee aan het sterk en actueel houden van de site door hun roodwitte aangelegenheden te melden en daarvan tekst en of beeld te mailen´´.


*Om de website-bezoekers nog even te laten meegenieten met de vaartocht plaatsen we bijgaand een paar delen uit De Stem.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com