ROBERT ROEST TOERNOOI (3): Knappe prestatie ´F1´ tegen zeer sterke ploegen

18 mei 2009 2109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ROBERT ROEST TOERNOOI (3): Knappe prestatie ´F1´ tegen zeer sterke ploegen

Update – De F1-pupillen van DFC verrichtten tijdens het Robert Roest Toernooi een knappe prestatie.


Leider Pieter van Kaam: ,,Het was een leuk maar voor ons ook moeilijk  toernooi. Want we moesten aan de bak als F1, terwijl wij normaal als F2 een heel stuk lager spelen. We stonden zodoende in Soest tegenover wat wij maar noemen  ´Oranje-Wit-achtige´ F1-teams. Maar door een portie wilskracht van onze spelertjes ging het met de wedstrijd  beter. We wonnen zelfs de laatste.´´


Dat hield duidelijk verband met de voorbereiding ter plekke. ,,Tussen de wedstrijden door hebben we op een bijveldje nog wat getraind. Overigens was ons E1 zwaar gehavend door vele afzeggingen. Daardoor speelde deze door als E2, aangevuld door zeer gedreven meisjes van DFC.´´


*Bijgaand wat beelden van het optreden van F1 in Soest.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com