ROBERT ROEST TOERNOOI (2): Vroeg uit de veren voor een fijne dag in Soest

17 mei 2009 1350x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ROBERT ROEST TOERNOOI (2): Vroeg uit de veren voor een fijne dag in Soest

Het was zaterdagmorgen vroeg verzamelen voor enkele voetballertjes van DFC F3 en F4, meldt onze verslaggeefster Anouk de Ruiter.


,,Nils, Max, Stijn, Danny, Dylan, Roan en Lars mochten uitkomen voor DFC F2 tijdens het Robert Roest Toernooi in Soest. Op dit toernooi waren behalve de thuisclub SO Soest, F- en E-teams aanwezig van de zeven oudste clubs  van Nederland. Aangekomen in Soest was het omkleden en direct het veld op´´.


,,Na een oppeppende teambespreking onder leiding van Gert-Jan, Mark en Hans werd er flink gestreden tijdens de drie poule-wedstrijden. Helaas mocht er op deze dag geen goal vallen voor dit speciaal samengestelde DFC F2 team. De afwezigheid van één van de andere teams in de poule leverde gelukkig nog wat puntjes op.  Ondanks de grote inzet moesten de mannen genoegen nemen met het verlies van alle wedstrijden´´.


Anouk besluit: ,,Niettemin willen we namens toeschouwers en leiding de jongens bedanken voor hun inzet en deze gezellige dag´´. Het was inderdaad een sfeervolle dag waarbij het weer bijzonder meezat. Ook de andere pupillenteams van DFC beleefden in Soest een geweldige dag. Technisch coördinator Arie Evers had een speciaal complimentje in petto voor Denise, Milou en Nada ´vanwege hun aanwezigheid´.


*Bijgaand wat sfeerbeelden gemaakt door José de Kloe en Casper Hensen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com