*****Laurens Gerlich blijft bij DFC en wordt nieuwe trainer van A1-jeugd*****

27 mei 2009 1198x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor *****Laurens Gerlich blijft bij DFC en wordt nieuwe trainer van A1-jeugd*****

Laurens Gerlich (foto-inzet) blijft verbonden aan DFC. De 39-jarige trainer onder wiens inspirerende leiding DFC 1 begin deze maand kampioen werd, fungeert komend seizoen als trainer van de A-jeugd.


Aanvankelijk zou Laurens overstappen naar EBOH waar hij trainer kon worden van het tweede zondagteam. Vanwege onduidelijkheid over de invulling van die taak schrapte Laurens deze optie. Vorige week meldde zich nog een andere Dordtse club voor zijn diensten en kwaliteiten. SC Emma had hem graag willen inlijven als trainer van de A1-jeugd.


Uiteindelijk besloot Laurens de club waar hij vier jaar geleden begon als A1-trainer trouw te blijven. Volgend seizoen gaat hij dus proberen DFC A1 vanuit de eerste klas terug te brengen naar een hoger niveau. DFC´s technisch coördinator Arie Evers is bijzonder in z´n nopjes met het besluit van Laurens. ´Ik en vele anderen binnen de club zijn hier zeer content mee´.


Laurens Gerlich begon in het seizoen 2005-2006 als oefenmeester van DFC A1. De drie seizoenen erna nam hij het eerste van DFC onder zijn hoede. Hij bezorgde de club twee ereprijzen: het periodekampioenschap in 2008 en hét kampioenschap plus promotie naar de derde klas dit jaar. Ruim de helft van de spelers waarmee DFC 1 begin mei de titel veroverde, debuteerde in 2005-2006 bij Gerlich in A1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com