LAMBERT JANSSEN TROFEE: Drie goals: Ibo Karasahin man of the match

4 mei 2009 822x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Drie goals: Ibo Karasahin man of the match

Het was geen hattrick daarvoor moeten drie doelpunten in één helft worden gemaakt zonder dat ook de score door een treffer van de tegenstander wordt onderbroken. Niettemin was de prestatie van de jeugdige Ibo Karasahin (19) er eentje om in te lijsten.


Zaterdagmiddag doelpuntte de bonkige spits van DFC drie keer in respectievelijk de 37ste, 66ste en 78ste minuut in de Dordtse derby tegen SC Emma. En met zijn inbreng legde hij daardoor een stevig fundament voor de 5-1 overwinning, het kampioenschap en de promotie naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal.


Hoewel ook Merijn van Groesen, als slot op de deur van DFC-defensie, een uitstekende wedstrijd afleverde, kon de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee er niet omheen om Ibo Karasahin uit te roepen tot man of the match. Met zijn drie doelpunten voerde hij zijn doelpuntenproductie op tot 11 in 20 ontmoetingen. Voor dit seizoen echter eentje minder dan zijn oudere broer Sadik.


In tegenstelling tot vorige week na de wedstrijd tegen ODS waren de rapporteurs eensluidend in hun oordeel. Overigens vielen er louter voldoendes te noteren. “Binnenkort wordt, ook via deze website, bekend gemaakt wie de winnaar is van de Lambert Janssen Wisseltrofee,” aldus juryvoorzitter Peter de Roo. Het zal de speler zijn, die de meeste wedstrijden voor DFC heeft gespeeld en gemiddeld het grootste aantal punten heeft behaald als man of the match. Vorig seizoen was deze eer gegund aan doelman Danny Peters.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com